Skaffa eldrivna tjänstebilar till företaget i Uppsala

Det blir allt mer populärt att använda eldrivna fordon – inte bara i Sverige i stort, utan även mer specifikt i Uppsala. Har du funderat på varför det är så, och hur du kan dra nytta av den här informationen på ditt företag? Det hela har att göra med hur Uppsala är en av landets mest miljövänliga städer.

Uppsala är en av de mest miljövänliga orterna i hela Sverige, något som bland annat kan ses på hur cykling är ovanligt populärt just där. Detta intresse för miljövänliga alternativ är något som du som driver en firma i Uppsala kan använda dig av för att främja företagets image och rykte. Ett bra sätt att göra detta på är att skaffa eldrivna tjänstebilar till din personal istället för bensindrivna, och att använda dig av detta i din marknadsföring. Det är dock inte bara att köpa elbilar och sedan tro sig vara färdig – det finns några andra saker att tänka på, som att skaffa laddstolpar för företag för en så effektiv laddning av batteriet som möjligt.

Det ska du tänka på när du skaffar elbilar

Elbilar är praktiska och miljövänliga, men det finns några saker att ha med i beräkningen när du planerar att skaffa en:

• Se till så att du har laddstolpar till bilarna i samband med parkeringen, så att de kan laddas upp när de står parkerade – detta är billigare än att använda dig av publika laddstolpar, och innebär att du inte behöver anpassa rutten efter var det finns möjlighet till att ladda upp bilen.
• Om du ändå är osäker just på grund av bränslefrågan går det att skaffa hybrider som i första hand drivs på batteriet, och sedan övergår till bensintanken när batteriet tar slut. Den bensindrivna körningen genererar sedan i sin tur energi för att batteriet ska laddas upp igen.
• Agera tidigare än du tror, då det hos flera återförsäljare råder väntetid på nya elbilar – genom att lägga in en beställning när du har fattat ditt beslut istället för att gå och dra ut på saken kan du därmed minimera väntan så mycket som möjligt.