man på cykel

Hur remmar kan låsa upp cykelns bärförmåga

Har du någonsin försökt bära en påse med matvaror från affären på cykeln? Det är inte så lätt som du tror. Det är där som remmar kommer till nytta. Remmar gör det lättare att transportera väskor och andra föremål genom att fästa dem på cykeln, eller till och med fästa dem direkt på ramen. Det finns ett antal sätt som remmar kan hjälpa dig att få mer gjort med mindre ansträngning när du cyklar för transport!

Cyklar är mycket bra lastbärare och transportörer. Du behöver inte ens ha lasten jämnt fördelad från sida till sida! Det är förstås enklast om du har balans, men du kan också kompensera för snedställda laster genom att luta dig något åt motsatt sida, och det tar oftast bara ett halvt kvarter att vänja sig vid vikten. Men tänk på att inte överdriva, du ska fortfarande kunde cykla säkert. Men genom att använda remmar, bagagebälten, lastnät med mera kan du enkelt transportera dina saker dit de ska.

Här är några saker att kolla efter nästa gång du är i cykelbutiken:

  • lastnät
  • remmar
  • bagagebälten
  • pakethållare
  • cykelkorgar
  • pakethållare för fram på cykeln

Vilka sätt har du funnit för att använda remmar när du transporterar saker på cykel?

Och där har du det! Nu vet du hur du med hjälp av remmar kan frigöra cykelns bärförmåga så att du kan flytta saker med lätthet, oavsett om det är matvaror eller lådor med böcker. De här tipsen borde komma väl till pass nästa gång du försöker transportera något stort på din cykel. Lycka till!